Muumivalaisin Muumipeikko silikoninen LED-kosketusvalo 22cm USB + paristo #Muumivalo

Muumivalaisin Muumipeikko silikoninen LED-kosketusvalo 22cm USB + paristo #Muumivalo

49,90 

Tai osamaksulla esim.

Collector

12,22 € /kk
Muumi LED-valo on sympaattinen ja rauhoittava valonlähde. Muumi-valo on helppo kytkeä päälle ja pois napauttamalla sekä kauko-ohjaimella. Napauttamalla valoa voi myös säätää lampun kirkkautta ja kirkkauksia on viisi. Muumi-valo toimii sekä mikro-USB:llä että paristolla. Pinta on suloisen pehmeää ja myrkytöntä silikonimuovia.

Tämä tuote on uusi. (hinta sis. alv.)

Varastossa

  • Nopeat toimitukset 1–3 arkipäivää
  • Collector laskulla aina 45 vrk korotonta maksuaikaa
  • Pakkaamme tuotteet aina huolella

Kuvaus

Suloinen Muumivalaisin vaikka lastenhuoneeseen yövaloksi. Valaisin toimii uudelleen ladattavalla litiumparistolla. Paristokotelo on suljettu, joten se on turvallinen myös lasten käsissä. Valaisin ei kuitenkaan ole lelu ja sen käyttöä ei suositella alle 3-vuotiaille.  Katso kuvat myös valaisimen pohjasta. Näppärä valaisin toimii sekä kosketuksella että kauko-ohjaimella. Lue mukana tulevat ohjeet huolellisesti ennen käyttöä.

Käyttöohjeet:
1. Laita valaisin päälle painamalla pyöreää katkaisijaa valaisimen pohjassa tai painamalla “ON”- näppäintä kauko-ohjaimessa.
2. Sammuta valaisinpainamalla pyöreää katkaisijaa valaisimen pohjassa tai painamalla “OFF”- näppäintä kauko-ohjaimessa tai napauttamalla valaisinta, kunnes se sammuu.
3. Kauko-ohjaimen käyttäminen: Paina “ON”- näppäintä ja säädä valaisimen kirkkautta +/- -näppäimillä. Sammuta valaisin painamalla “OFF”-näppäintä. Valaisimessa on muistitoiminto, jonka ansiosta valaisin syttyy seuraavalla kerralla sillä kirkkaudella, jolla se on edellisellä kerralla ollut sammutettaessa.
4. Napauttamisen käyttäminen: Valaisimen kirkkaus lisääntyy jokaisella napautuksella. Valaisimessa on 5 eri kirkkautta. Kun valaisin on kirkkaimmillaan, se sammuu seuraavasta napautuksesta. Saat sen jälleen päälle napauttamalla.

Sisältö:
1. Valaisin
2. Micro-USB -kaapeli
3. Kauko-ohjain
4. Käyttöohjeet suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Tuote sisältää lisäksi uudelleen ladattavan litiumpariston. Kun lataat paristoa, merkkivalo on punainen. Pariston ollessa täynnä, merkkivalo muuttuu vihreäksi.

Mitat: 124.5mm x 158.85mm x216mm (PxLxK)

Virtalähde: 3 x 1,5v LR03 alkaliparistot tai DC 5,0V Micro-USB

Muumi silikoninen LED-kosketusvalo 22cm USB+paristo
Varastotuote
EAN 4897060371654

Lisätiedot

Paino0.6 kg
Mitat25 × 15 × 20 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Muumivalaisin Muumipeikko silikoninen LED-kosketusvalo 22cm USB + paristo #Muumivalo”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *