Ostoskori

Tietoa ennakkotilauksista

Tilasin samalla muitakin tuotteita, milloin ne toimitetaan?

Kaikki ennakkotilaustuotteiden kanssa tilatut tuotteet toimitetaan samalla kertaa, yhdessä ennakkotilaustuotteiden kanssa. 

Toimitusaika

Ennakkoon myytävien tuotteiden toimitukset alkavat aina tuotesivulla kerrottuna ajankohtana. Tyypillisesti ennakkotilaukset aiheuttavat varastollemme ruuhkan, ja sen vuoksi ennakkotilaustuotteiden postittaminen kestää helposti parikin täyttä työpäivää siitä, kun tuotteet ovat saapuneet varastollemme.

Miksi tuote on meillä kalliimpi kuin marketeissa?

Myymme uudet tuotteet lähtökohtaisesti valmistajien antamilla suositushinnoilla. Tämä mahdollistaa lyhykäisyydessään sen, että kaltaisemme pieni yritys voi tehdä kannattavaa liiketoimintaa. Voimme rohkeasti paljastaa, ettei uutuustuotteista meille suositushinnoillakaan mitään ryöstökatetta jää.

Toimintamme kasvaessa pyrimme mahdollisuuksien mukaan kilpailukykyiseen hinnoitteluun. Tilaamalla ennakkoon saat tuotteet tavallisesti hieman normaalihintoja edullisemmin.

Voinko peruuttaa ennakkotilaukseni?

Kyllä voit. Mikäli peruutat ennakkotilauksesi ennen kuin tuotetta on ehditty lähettää, tilauksen peruuttaminen on ilmaista. Ilmoita peruutuksesta meille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Jos peruutat tilauksesi lähettämisen jälkeen, pidätämme peruutuksesta meille aiheutuneet kustannukset toimitusehtojemme mukaan.

Hyvä asiakaspalvelu

Suomi / Englanti

Ehjänä perille

Huolellinen paketointi

Collector Lasku/osamaksu

aina 45 vrk korotonta maksuaikaa

Toimituskulut

Alk. 0,00 €