Ostoskori

Meidän tarinamme

Yrityksemme pohjia valettiin puolivahingossa jo vuonna 2014, kun Petri havaitsi Googlen hakutilastoja selaillessaan, että muumimukien arvot ja hintatiedot kiinnostavat suomalaisia kovasti.

Eipä aikaakaan, kun Petri oli saanut rekisteröityä lyhyen ja ytimekkään verkkotunnuksen itselleen, ja päätti harrastusmielessä pystyttää muumimukien hintaseurantapalvelun keräilijöiden iloksi. Loppuvuodesta 2014 sain kuulla Petrin perustamasta sivustosta ja ehdotin, että voisin ylläpitää sitä ja huolehtia, että sivusto pysyisi ajan tasalla. 

Vuoden kuluivat, ja kuten me jokainen tiedämme, muumimukien ilmestymistahti vain jatkoi kiihtymistään. Uusien mukien tietoja oli siis lisättävä sivustolle useamman kerran vuodessa. Samalla yhä useammat keräilijät alkoivat vierailla sivustollamme – useimmiten hintatietoja ja mukien arvoja etsiessään.

Vähitellen aloimme saada yhä enemmän tiedusteluita, että ostammeko muumimukeja tai mistä tuotannosta poistuneita mukeja voisi ostaa. Ajan puute kuitenkin oli hidasteena yritystoiminnan käynnistämiselle, kunnes viimein toukokuussa 2019 päätimme perustaa yrityksen ja aloittaa muumimukien osto- ja myyntitoiminnan.

Meille tärkeintä on toimia luotettavana kumppanina niin myyjien kuin keräilijöiden välillä. Yrityksenä pystymme ostamaan nopeasti isotkin kokoelmat, mikä helpottaa osaltaan yksityismyyjän urakkaa. Keräilijöiden näkökulmasta verkkokauppamme ja myymälämme Imatralla tarjoavat luotettavan ostokanavan, kun huijatuksi tulemista ei tarvitse enää pelätä. Me pidämme kiinni siitä, minkä lupaamme. 

Koska valtaosa myymistämme tuotteista on peräisin kotitalouksista ja keräilijöiltä, tuotteiden kunnot vaihtelevat paljon. Tämän vuoksi olemme tehneet tuotteille kuntoluokituksen, joka ovat nähtäville tuotetietojen yhteydessä valinnan helpottamiseksi. 

Tervetuloa luotettaville kaupoille!

Lauri ja Petri, Dealvision Oy (Muumimukit.com)

Hyvä asiakaspalvelu

Suomi / Englanti

Ehjänä perille

Huolellinen paketointi

Collector Lasku/osamaksu

aina 45 vrk korotonta maksuaikaa

Toimituskulut

Alk. 0,00 €