Ostoskori
Muumit 75 vuotta juhlaboksi

Muumit 75 vuotta

Vuosi 2020 on Muumien juhlavuosi, sillä syksyllä tulee kuluneeksi 75 vuotta Tove Janssonin ensimmäisen Muumi-kirjan julkaisusta. Muumit ja suuri tuhotulva oli Janssonin ensimmäinen Muumi-kirja ja sen inspiraationa olivat erilaisuus, Suomen luonto sekä Itämeri. Ensimmäinen tarina kertoo siitä kuinka Muumit löytävät Muumilaakson. Jansson halusi kirjoittaa sadun pienestä rumasta otuksesta, Muumipeikosta, joka seikkaili aiemmin hänen Gram-lehdelle piirtämien pilapiirrosten tunnushahmona. Näin alkoivat Muumiperheen seikkailut.

Juhlavuoden kunniaksi Arabian Muumi-klassikkomukien pohjaan painetaan kullanvärinen erikoisleima. Leimallisia mukeja tulee olemaan 21 erilaista. Näihin klassikkomukeihin kuuluvat: Muumipappa purjehtiiMuumimamma AprikoosiMuumipeikko NurmenvihreäNiiskuneiti LilaPikku Myy PunainenNuuskamuikkunen VihreäNipsu TurkoosiTuutikki ViolettiMymmeliMymmelin äitiHaisuliHattivatitMörköEsi-isäMiisaNinniTaikuriPoliisimestari, Tiuhti & Viuhti VihreäMuumitalo sekä Rakkaus.

9.8. on Muumin päivä sekä Tove Janssonin syntymäpäivä. Juhlavuoden erikoisleimalliset mukit tulevat myyntiin jo hieman ennen eli 7.8.2020. Kullanvärisessä leimassa toisiaan lämpimästi halaa tuttu muumiperhe, Muumimamma, Muumipappa ja Muumipeikko.

Helposti settinä meiltä

Meiltä löydät koko 21 mukin setin helposti yhtenä pakettina tai jokaisen leimallisen mukin yksittäisenä. Setti on mainio tapa aloittaa keräily helposti ja vaivattomasti tai ostaa se vaikka lahjaksi keräilystä haaveilevalle. Leimalliset mukit ovat tuotannossa vain loppuvuoden 2020. Mukana on myös kaksi poistuvaa mukia, Muumimamma sekä Poliisimestari, joiden tuotanto loppuu 2020 lopussa. 

75-vuotisjuhlaboksiin laitamme mukaan Muumi-aiheista herkkua yllätykseksi.  Boksiin tulee siis mukien lisäksi pientä herkkua lisäksi, joten se on täydellinen lahjasetti jo sellaisenaan. Boksin sisältämät herkut voivat vaihdella saatavuuden mukaan. Kuva on kuvituskuva.

75-vuotisjuhlaboksiin laitamme mukaan myös Muumi-aiheisia herkkuja. Kuva on kuvituskuva.
Muumit 75 vuotta juhlaboksi
Boksi sisältää 21 klassikkoa.

2 comments

  1. Onko varattavissa?

    1. muumiadmin

      Moikka!
      Valitettavasti meidän erä näistä 75-vuotisjulamukeista on loppuunmyyty, mutta ilmoitamme mikäli saamme lisää näitä juhlamukeja julkaisupäivän 7.8 jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyvä asiakaspalvelu

Suomi / Englanti

Ehjänä perille

Huolellinen paketointi

Collector Lasku/osamaksu

aina 45 vrk korotonta maksuaikaa

Toimituskulut

Alk. 0,00 €

Moomin Characters Oy lisenssinhaltija

© Dealvision Oy 2019–2021