Ostoskori
Kotiinkuljetus Postin Kotipakettina

Muumimukit kotiovelle Postin Kotipakettina

Toimitustapavalikoimamme laajentui tänään 19.3. Postin Kotipaketilla, joka jaetaan suoraan asiakkaan kotiovelle. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse lähteä erikseen uhkarohkealle paketinhakureissulle lähiostarille, vaan voit odotella pakettia saapuvaksi turvallisesti kotioloissa.

Mitä Kotipaketti maksaa?
Kotipaketin hinta on tällä hetkellä kampanjaluontoisesti 9,90 €/tilaus, tilauksen koosta riippumatta. Hintaa tarkistetaan myöhemmin olosuhteiden normalisoiduttua vastaamaan todellisia kustannuksia.

Kotipaketin toimitusaika ja jakelu
Kotipaketin toimitusaika on 1–3 työpäivää. Sinulle lähetetään tekstiviestillä linkki, jonka kautta voit helposti sopia jakelun ajankohdasta. Mikäli et vastaa viestiin, niin Posti soittaa sinulle 2 kertaa sopiakseen jakelusta.

Jakeluajat:
– Suurimmissa kaupungeissa klo 21.00 saakka
– Muualla joko klo 14 tai klo 17 mennessä

Voiko Kotipakettia seurata?
Kyllä voi. Kotipaketin seurantaa varten saat automaattisesti seurantakoodin sähköpostiisi, kun tilauksesi on toimitettu. Seuranta tapahtuu samaan tapaan kuin normaalilla postipaketilla.

—-
Muut toimitusvat (Posti/Matkahuolto/Nouto) säilyvät ennallaan.

Jätä kommentti alle tai ota yhteyttä, mikäli sinulle tulee kysyttävää mieleen Kotipakettiin tai muihin toimitustapoihimme liittyen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Hyvä asiakaspalvelu

Suomi / Englanti

Ehjänä perille

Huolellinen paketointi

Collector Lasku/osamaksu

aina 45 vrk korotonta maksuaikaa

Toimituskulut

Alk. 0,00 €